Liftovi za stambene objekte

Stambeni objekti

Komforni i tihi liftovi za stambene zgrade. Opremljeni poslednjom tehnologijom, LED osvetljenjem, automatskim sistemima isključenja kako bi se smanjila potrošnja energije kada lift nije u upotrebi.

Liftovi za komercijalne objekte

Komercijalni objekti

Liftovi koji odgovaraju najzahtevnijim situacijama u poslovnim zgradama i šoping centrima, a to su mesta sa velikom frekvencijom pešačkog saobraćaja. Liftovi za visoke zgrade koji su u stanju da prevezu ljude i teret velikom brzinom, uz maksimalnu bezbednost i udobnost.

Teretni i auto liftovi

Teretni i auto liftovi

PAN LIFT montira auto liftove i teretne liftove kako bi olakšali transport tereta, bez obzira na oblik i veličinu, lomljivost, težinu ili kompleksnost. Auto liftovi su opremljeni uređajima koji olakšavaju centriranje vozila i omogućavaju da se uđe i izađe iz lifta na jednostavan način.

Liftovi za industrijske i javne objekte

Industrijski i javni objekti

Liftovi dizajnirani specijalno za ličnu mobilnost i pristupačnost urbanim sredinama kao što su aerodromi, metro stanice, ili spoljni prostori sa jedinstvenom topografijom.

Liftovi za bolnice

Bolnice

Liftovi, teretni liftovi i liftovi za prevoz bolesnika, medicinskog osoblja i posetilaca, sa maksimalnom bezbednosti, dostupnosti, higijenom i udobnosti.

Kućni i invalidski liftovi

Kućni i invalidski liftovi

Kućni liftovi su idealno rešenje za kretanje starijih lica i lica smanjene pokretljivosti. Kućni liftovi su dizajnirani tako da prevaziđu prepreke kao što su stepeništa i nepristupačne garaže. Idealni su za privatne kuće, stanove sa više nivoa, kancelarijske prostore, kao i za javne objekte.

Maloteretni - kuhinjski liftovi

Maloteretni - kuhinjski liftovi

Maloteretni liftovi su idealno rešenje za restorane, hotele, apoteke, bolnice, kancelarije, prodavnice i višespratne kuće, za lako i jednostavno pomeranje paketa, lekova, posuđa i kuhinjskog pribora.

Dizajn kabine

Dizajn kabine

Širok spektar kabina za stambene i poslovne objekte dizajniran prema potrebama klijenata.

Modernizacija liftova

Modernizacija

Ukoliko je lift u Vašoj zgradi stariji od 25 godina, možemo da instaliramo najnoviju tehnologiju. Bez obzira na dimenzije voznog okna, možemo da povećamo kapacitet lifta, udobnost, dostupnost i bezbednost a samim tim i vrednost zgrade.